בעיות חברתיות ילדה בת 11

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

10/12/2021 | 22:17 | מאת: בת 11

שלום רב בתי בת 11 סובלת מאוד במסגרת בית הספר לדבריה מכל הילדים בכתה , הילדות מתעלמות ,צועקות עליה בכל הזדמנות מתעמרות בה ניסיתי הכל לדבר עם ההורים ועם החברות לשאול לברר למה כך מתנהגים אליה אך המצב לא משתפר אלא להיפך נהפך קשה מיום ליום עד כדי כך שאינה רוצה ללכת לבית הספר עד כה הייתה לה חברה אחת שגם היא נטשה אותה לטובת חברותיה האחרות אני ממש מיואשת, התחלנו שיחות אישיות עם מדריכה בתחום הרגישי אבל כואב לי כל כך לראות אותה במצב הזה, היא הולכת לחוגים מאוד מנסה להשתלב אבל ללא הצלחה לטעמי היא מאוד מפוחדת מהן וכאשר יש סיטואציה מסויימת היא חוששת לענות להן אני ממש חסרת אונים וכואב לי עליה אשמח לעזרה.תודה

שלום רב הקשיים של הבת נובעים כנראה מרמת חרדה גבוהה או רו קושי במומנויות חברתיות . כדאי מאד להגיע לטיפול והדרכה אצל איש מקצוע. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים