חרדה מללכת לגן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

11/01/2015 | 11:43 | מאת: מרינה

שלום בתי בת 3.8 , עד כה הלכה מצויין לגן . לפני כשבועיים חוותה משהו לא נעים בגן - כאבה לה הבטן עקב עצירות והיא סבלה . מאז יש לה חרדה מהגן . היא ממש לא רוצה ללכת לגן . כבר סיפרתי לה סיפורים ודיברתי איתה על האירוע וכלום לא עוזר . היא ממשיכה לפחד מללכת לגן כי לפי מה שהיא אומרת , היא תרגיש שם לא טוב ואני (אמא שלה ) לא תהיה איתה . איך לגרום לה להתאושש? תודה

שלום רב אני מציע לעשות שיחה עם הגננת , להסביר לה ולתת לילדה אפשרות להאמין בגננת .

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים