בת 4 מסרבת ללכת לשירותים בגן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

18/09/2021 | 21:18 | מאת: NOT_FOUND

ילדה בת 4 גמולה כבר כמעט שנה. עושה בשירותים בכל מקום רק לשירותים בגן לא מוכנה להיכנס. בלית ברירה שמים לה בסביבות השעה 11 תחתון חיתול לפני השינה בגן. לא מוכנה בשום אופן להיכנס לשירותים . ניסינו כבר הכל בעדינות בלי לחץ אבל כלום לא עוזר. אומרת שתהיה בגיל 5 תיכנס לשירותים. יש איזה רעיון לנסות לשכנע אותה? ממציאה כל מיני סיבות כמו אני רוצה ספייס, אין לי, יש שם ג׳וק, יש /אין נייר טואלט ובקיצור אנחנו כהורים מיואשים ולא יודעים מה לעשות. אשמח לקבל הצעות. הגן הוא גן של גמולים וכרגע זורמים איתנו. אני פוחדת שבסוף יתייאשו ויגידו לי להוציא את הילדה תודה

הילדה פוחדת ,יש משהו בכניסה לשירותים של הגן שמפחיד אותה.כדאי לנסות לברר מה מפחיד אותה. אפשר להעלות כל מיני אפשרויות. בכל מקרה זה יעבור לה לבד. אין להתרגז ואין לפחד בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים