ילדה בת 10 פגיעה ורגישה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

02/07/2021 | 00:39 | מאת: מיקי

שלום רב, יש לי 4 ילדים שהגדולה היא בת 10, הומלץ לי מהבי"ס לעשות לה אבחון פסיכולוגי שבו נאמר שהיא צריכה טיפול רגשי כדי להעלות לה את הביטחון העצמי. היא ילדה חייכנית,חברותית,רחמנית שהרבה חברות אוהבות אותה רק שיש לה בעיה שכל דבר שאומרים לה היא לוקחת את זה למקום האישי ומתחילה להפרץ ולריב,גם בביה"ס וגם בבית, כל דבר היא בוכה, היא קטנונית וילדותית לדברי המורה והיא גם מרביצה לפעמים כתגובה לפגיעה, כמו כן היא גם מתקשה בלימודים. מאד קשה לנו איתה גם בבית כי היא כל היום רבה עם כולם וגם איתנו ההורים. המליצו לי ללכת איתה לטיפול רגשי?! איזה טיפול היית ממליץ? תודה רבה

שלום רב צריך לטפל במניעים של ההתנהגות שאתה מתאר והמניעים הם רגשיים בעיקר חרדות טיפול רגשי או פסיכולוגי,אין הבדל .הטיפול דורש גם הדרכה להורים. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים