מפגש עם ילדה שמתנהגת באלימות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

25/05/2021 | 06:49 | מאת: אחת

שלום רב בני בן ה3 נמצא במעון פרטי וחווה שם סוג של חרדה מילדה שמסתבר אוהבת למשוך לו בשיער ולנשוך. מסתבר שהילדה אוהבת אותו וככה היא מבטאת את האהבה שלה לפי דברי הצוות והאמא של הילדה שכן הילדה הכי קטנה בגן ולא מדברת שוטף. הוא אומר שהוא פוחד ללכת לגן בגללה. האם היית מציעה לי לקיים מפגש באחד הבתים עם אותה אמא וילדה עם הבן שלי? מצד אחד זה נראה לי דבר שיכול להוריד מתח מצד שני אני מרגישה שאולי זה סוג של בגידה שאני גורמת לו להיפגש עם מישהי שכביכול מתנהגת אליו בצורה לא נעימה אשמח לדעתך

זה רעיון טוב לעשות פגישה זה לא יזיק אבל לא בטוח שיועיל . אולי תלמדי אותו להגן על עצמו.? זה יועיל מואד

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים