חיקוי חיות בגיל 3 ....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

01/04/2021 | 21:18 | מאת: רעות

שלום בני הבכור בן 3 אוהב מאוד חיות וגם אוהב לחקות אותן בהזדמנויות שונות. בעיקר בזמן אוכל אם אני שמה לו נגיד גבינה לבנה הוא מלקק אותה ואומר שהוא חתול... הוא לפעמים כמשחק קופץ כמו צפרדע ואומר שהוא צפרדע.. באמבטיה הוא לפעמים ישכב ויגיד שהוא דג ויחקה עם הפה האם זה משהו שכיח?האם תקין? בנוסף אני חווה קושי בחוץ להסביר לו שאסור ללטף כל כלב או חתול שהוא רואה אני צועקת או מסבירה שאסור ללטף בלי לשאול אם מותר אבל זה לא תמיד עובד ...יש רעיונות? תודה

שלום רב אין מקום לסטריליות הזאת בקשר לחיות .תני לו להתבטא בחופשיות. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים