בן שנה ותשעה שפוחד מרעש וילדים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

11/02/2021 | 14:34 | מאת: בן שנה ותשעהחודשים שפוחד מאנשים וילדים

בן שנה ותשעהחודשים שהולך לגן ילד בריא שבת קופת הסגר היה בבית עם הסבים והסבתות החל לפחד מרעשים.ואומר פוחד או רוצה שירימו אותו וכשהוא רואה ילדים לא תמיד אבל חושש אם ילד לוקח לו משחק הוא בוכה או חושש לקחת. איך לנהוג? תודה

שלום רב יתכן מאד והחרדה החלה בהשפעת הסגר והבידודים.בשלב ראשון מומלץ לא להתעמת עם הילד ,רק להרימו להרגיעו ולמור לו שהכל בסדר.כשהוא רגוע אפשר לדבר אתו ולהסביר לו שוב שהכל בסדר ואין שום סכנה ,אם המצב לא משתפר תוך כמה שבועות כדאי ללכת לייעוץ בהצלחה טובי פלד

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים