הבן שלי מוציא אותנו מדעתינו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

11/10/2008 | 22:46 | מאת: טלי

בבקשה עיזרו לנו!! יש לנו ילד בן 10 שבכל פעם שפונים אליו מגיב בצעקות מסרב לבצע מטלות בבית, מתבכיין על כל דבר. היחסים איתו מעורערים ביותר וקשה לנו!!אך מצד שני אנו מרגישים שאנו טועים ולא יודעים איך לתקן......... הצילו..........

16/10/2008 | 10:07 | מאת: רשל

באופן שטחי, זה נשמע כמו קריאה נואשת של הבן לתשומת לב, ופירוש לא נכון שלכם את הקריאה שלו. אולי כדאי לכם ללכת לייעוץ במכון אדלר למשל, שם בסדרה של פגישות ספורות, יוכלו לתת לכם כלים יעילים לתקשר עם הילד באופן חיובי. כי הכל בסופו של דבר מתחבר לתקשורת ודיאלוג. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים