באיזה גיל מומלץ להכנס לגן?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

19/08/2008 | 14:02 | מאת: לורה

שלום, הבת שלי היום בת 4 חודשים נשארת עם מטפלת. באיזה גיל מומלץ להתחיל עם הגן? תודה.

20/08/2008 | 05:21 | מאת: חלי ברק-שטיין

לורה, השאלה כללית מידי. אפשר להכניס ילד לפעוטון קטן עם מספיק מטפלות גם בגיל הזה, אבל בדרך כלל עדיפה מטפלת בבית. אם יש אילוצים, זה אפשרי בברכה, חליו

20/08/2008 | 20:26 | מאת: לורה

חלי, מצטערת שלא חידדתי את השאלה. באיזה גיל התינוקות צריכים להיות בסביבה של תינוקות אחרים? לי אין שום מגבלות כספיות להחזיק מטפלת והיתי רוצה לדעת באיזה גיל כדאי להתחיל עם הגן בהיבט של התפתחות התינוק. תודה.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים