ילד מתבגר רוצה מאוד לעשן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

08/07/2019 | 17:50 | מאת: איתי ורות

לי ולאשתי יש ילד מתבגר כמעט בגיל 15.שנינו אנשים מעשנים.לאחרונה מלפני כחצי שנה הבן מתעקש מאוד לנסות לעשן סיגריות.יוצר סנקציות כועס ויותר מתיחויות.היסברנו לו שהוא יוכל אחרי גיל 18 אבל הוא לא מוכן לשמוע.יש לציין שביתר הדברים הוא ילד ממושמע ולא בעייתי.מה עלינו לעשות,האם אפשר לו לנסות כבר בגיל זה או למנוע ממנו בכל דרך אפשרית ומה האפשרויות להביא למניעת דבר זה?

שלום תעשו כל דבר כדי למנוע ממנו לעשן ואל תיכנעו לצעקות ולבכי בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים