תינוק שלא ממלמל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

13/08/2008 | 07:33 | מאת: לולה

תינוק בן 10 חודשים שיוצר קשר עם הסובבים אותו - יוצר קשר עין, מגיב לבקשות כמו: תן לי, איפה "הפופיק?" איפה "צחיק" (הכלב שלו) תן לי את הכדור וכו' - אך כמעט ואינו ממלמל, משמיע מעט קולות. האם ההתנהגות הנ"ל עלולה להעיד על קושי? האם כדאי לפנות לייעוץ? אם כן, למי?

14/08/2008 | 21:33 | מאת: חלי ברק-שטיין

לולה, לכל ילד יש את הקצב שלו. ובכל זאת- אם את מודאגת, לכי להתיעץ עם קלינאית תקשורת, היא תוכל לומר לך. או לכל רופא עם ידע התפתחותי שאת סומכת עליו. בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים