תינוקת שלא מוכנה להשאר עם אף אחד חוץ מאמא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

12/08/2008 | 22:43 | מאת: שירי

ביתי בת 3 חודשים, בריאה, יונקת ומתפתחת יפה. היא גם אוכלת מבקבוק כל כמה ימים (חלב שאוב ולאחרונה גם סימילק). הבעיה היא שכשאני משאירה אותה לשעה שעתיים היא לא מפסיקה לצרוח (לפעמים גם שעתיים רצופות ) עד כדי מחנק- אפילו אם זו אמא שלי או בעלי (אבא שלה) שאותם היא מכירה. אני מוטרדת כי אני צריכה לחזור לעבודה אוטוטו והיא תשאר אצל מטפלת. מה לעשות?

14/08/2008 | 21:32 | מאת: חלי ברק-שטיין

שירי, אני חושבת שתנסי להרגיל אותה, ותשאירי אותה כל פעם עם אמא שלך ואבא שלה. היא צריכה להתרגל. לגבי הצרחות של השעתיים- הייתי מתיעצת עם טיפת חלב, ואם להם אין כיוון והדרכה עבורך אז התיעצי עם פסיכולוג התפתחותי. זו לא אמורה להיות התגובה שלה. צריך למצוא דרך להרגיל אותה לעוד אנשים. זה הכיון, בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים