עזרה דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

11/08/2008 | 22:01 | מאת: רונה

יש לי ילד בן 4 שלא מוכן לקבל את המילה לא ברגע שאומרים לא על משהו אם זה לא לגעת לא לקחת וכו' הוא ישר אומר את המילים את מגעילה ובן זו... גם אם זה לסבתות לבעלי ולאחיו ולגננת ולי כמובן אציין שאנו מציבים גבולות מענישים ומסבירים לו והוא מבין ועדיין ממשיך מה עליי לעשות כדי שיפסיק אנחנו בבית לא מדברים כךץ אודה על תשובה מהירה

13/08/2008 | 04:23 | מאת: חלי ברק-שטיין

רונה, מתאור המצב קשה לי להבין מדוע הוא לא מקבל את הגבולות, ומפסיק עם המילים הבוטות. האם המסר הועבר לו בצורה ברורה, שאסור בשום אופן לקלל?! אם כולכם לא מצליחים אולי כדאי לברר עם איש מקצוע מה עובר עליו, האם הוא כועס, עושה 'דוקא'. אין טעם להמשיך בדפוס שלא מצליח לאורך זמן בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים