חרדת אם מהתאגדותמספר אמהרות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

11/08/2008 | 16:49 | מאת: מועלם אורית

שלום,אני אם לילדה בכיתה א בסוף שנת הלימודים אחת האמהות שהיא חברת ועד היתה מעורבת במסיבת סיום עקב חרם שאם עשתה עלי יחד עם חברותיה לכיתה ללא שום סיבה(בכנות ) בתי וחברתהלא השתתפו מילולית בטקס הסיום ענין זה כאב לי מאד והרגשתי רעה עקב קיפוח יזום לאחר בירור נאמר לי כי המסיבה אורגנה על ידי הוועד שהחברים בו.חששותי כבדים מאד עד כדי דיכאון נעלבתי מאד כי הורים אלה היו חברותי פשוט אין לי הסבר. מה עלי לעשות לפנות למחנכת או עזרה אחרת אנא יעצו לי רע לי מאד תודה.

11/08/2008 | 18:59 | מאת: חלי ברק-שטיין

אורית, אני בהחלט חושבת שכדאי לך לפנות למחנכת, או ליועצת או למנהלת. מכיון שמדובר בדברים שקורים בתוך בית ספר, הם אחראים על כך. אי אפשר לחייב אף אחד לחבב מישהו אחר, אבל אפשר לדרוש התנהגות מקובלת, בטח בתוך גבולות בית הספר עצמו. את יכולה גם לפנות לועד ולברר איתם מה קורה, אבל את זה עדיף לעשות עם התיווך העזרה של היועצת/ מנהלת. נסי, וראי אם זה עוזר. בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים