אי רצון לקבל הורמון גדילה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

24/02/2019 | 12:28 | מאת: אפרת

בתי בת 9 וכמה חודשים. היא במעקב אנדוקרינולוגי מאז גיל 4.5 מאחר שהיא נמוכה (אחוזון 3). לאחרונה קיבלה אישור לקבל הורמון גדילה המצריך זריקה כל יום. היא מסרבת בכל תוקף לקבל את הזריקה (מן הסתם, מפחדת מהכאב) ואומרת שלא מפריע לה להיות נמוכה...זה מגיע לבכי כשרק מדברים איתה על זה. די ברור שגם אם עכשיו הגובה לא מפריע לה, בעוד שנתיים שלוש זה יהיה הרבה יותר משמעותי עבורה. מאחר שיש לנו חלון הזדמנויות קטן מאוד להתחלת הטיפול כדי שהוא ישפיע, אשמח לשמוע מה ניתן לעשות בנושא זה.

תמשיכו להסביר בעדינות ובנחישות אם לא תצליחו כדאי שתפנו לייעוץ

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים