ילדה בת 4.5 מציירת את המשפחה ללא אחיה התינוק

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

06/02/2019 | 20:54 | מאת: אמא קצת מוטרדת

שלום עכשיו לקראת יום המשפחה הילדים מציירים בגן ציורי משפחה. שני הציורים שראיתי של ביתי בת ה-4.5 לא כללו את אחיה היחיד בן שנה ותשע. כשראיתי לראשונה שאלתי איפה הוא אמרה בבטן שלך. בפעם השנייה כבר לא שאלתי. האם זה צריך לעורר בי איזושהי דאגה? יש לציין שהם אכן רבים הרבה והוא אכן דורש הרבה תשומת לב אך לעיתים גם מאוד נהנים וצוחקים יחדיו. תודה רבה!!

שלום רב. אין מקום לדאגה. כל הסיכויים שהם יסתדרו ויהיו חברים טובים

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים