שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

10/08/2008 | 14:44 | מאת: אורלי

אני מקווה שאני במקום הנכון... בני בן שנה -8, הוא בן יחיד, הוא התפתח פיזית מהר מאוד (זחילה/ הליכה וכו'), הבעיה שלי היא שהוא עוד לא ממש מדבר יש לו אולי 3/4 מילים וזהו!!! אמרו לי לחכות עד גיל שנתיים אבל אני מחפדת שיהיה מאוחר , מה את חושבת?

10/08/2008 | 18:56 | מאת: חלי ברק-שטיין

אורלי, רשמית אין לך מה לדאוג, אבל אני מבינה את הדאגה אם את רוצה להיות רגועה יותר, נסי לקבוע פגישה עם קלינאית תקשורת, שתאבחן מדויק יותר את מצבו, אולי תציע לך הדרכה איך לעבוד איתו. זה יכול לעזור בהצלחה חלי

11/08/2008 | 10:53 | מאת: אורלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים