השפעת מעון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

08/08/2008 | 08:18 | מאת: לוני

שלום רב, אני צריכה להכניס תינוקת למעון יום כאשר תהיה בת 5 וחצי חודשים. התינוקת כיום שמחה,עליזה,מתפתחת יפה מאד. האם שילובה במעון עם עוד ילדים והפרידה שלה ממני, בייחוד שהיא רק יונקת (אני מקווה שבמעון תלמד לאכול מבקבוק)-תוכל להשפיע לרעה על התפתחותה? לאילו שינויים אני צריכה לשים לב בהתנהגותה בגיל הזה שיוכלו להעיד שאולי משהו לא בסדר?

09/08/2008 | 02:09 | מאת: חלי ברק-שטיין

לוני, אם תוכלי לגמול אותה לפני הכניסה לגן, זה ייקל עליה את ההסתגלות. אולי תשאירי הנקה בבקר ובערב, ובמשך היום בקבוק אני מאמינה שהיא תשלב. בכל מקרה תשימי לב לשינויים במצב רוח שלה, בשינה, באכילה, כך רואים את זה אצל תינוקות. ואל תדאגי, יהיה לה טוב בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים