הכוונה עם ילדים פרידה מהבעל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

01/11/2018 | 12:30 | מאת: הכוונה

שלןם אני בת 35 אמא לשניים ובהריון. אני פרודה חודשיים מבעלי עקב חצייה של קוים אדומים. בעלי מעורב בחיי הילדים כמו דדרוש וצריך. ילדיי בני חמש ושלוש. הוא לא גר איתנו כחודשיים וילדיי יודעים שהוא עוזר לסבתא הרבה לכן לא בבית. החודש ה1 לא היה קל אך עכשיו יותר טוב. לבנתיים המצב עדיין רגיש ואין שיח על חזרה . הוא מעורב וטני מרגישה שלילדיי יש ביטחון ולא תחושה של עזיבה או נטישה. האמירה שאמרו לי עד כה הגדול בן 5 הוא אני רוצה שאת ואבא תיהיו פה יחד. שאלתי היא כזו. מכיון שהכל עדיין באויר וקשה לנו לקבל החלטה כיצד עליי לפעול מול ילדיי?אינני רוצה שיחשבו שככה זה זוגיות או החיים. חודשיים הם ככה.מה עליי לעשות כי בכל עוד באויר

כרגע אל תעשי דבר ותמשיכי בקו של הוא עוזר לסבתא.תשמרי על יחסים טובים אתו לפחות ליד הילדים. העיסוק שלך במודל הזוגיות שילדיך ילמדו ,נובע מהשקפה מוטעית שיש בכלל דבר כזה. עזבי את הנושא הזה ותעשי הכל כדי שהחיים יהיו רגועים עכשיו

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים