לקראת ניתוח ילדה בת חמש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

03/08/2008 | 10:44 | מאת: שירי

שלום רב, ביתי בת החמש תעבור בעוד חודש ניתוח לתיקון בקע סרעפתי. (בהרדמה מלאה) כיצד עלינו להכין אותה לניתוח? כמה ואיך לספר? תודה, שירי

04/08/2008 | 06:16 | מאת: חלי ברק-שטיין

שירי, אפשר בהחלט הכין אותה אבל חכו כשבוע, או אפילו 4-5 ימים לפני הניתוח. ספרו לה את הנתונים שהיא צריכה לדעת, לאן תלכו, מה יעשו, מה היא תרגיש. אפשר לעשות סיור מוקדם בבית החולים, יש מקומות שמעודדים זו. תדגישו שאתם תהיו לידה, ושכולם ישמרו עליה. זה הכיוון, להיות מעשיים, ולא לעורר חרדה. יש מחלקות בבתי חולים שמכינים ילדים לניתוח. בררו אם זה קיים והעזרו גם בהם. יש להם נסיון בהצלחה, ובריאות מלאה לכם חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים