קושי בהרדמות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

31/07/2008 | 08:38 | מאת: אמא מודאגת

בתי בת 14 מתקשה להרדם מזה זמן רב,היא נמצאת בחדר לבדה,אבל קרוב אלינו ולאחיה הגדולים ממנה,היא מסוגלת לשכב עד 4 -5 בבוקר עד שאנו מרחמים עליה,ובאים לידה או היא אלינו,היא לא ישנה בצהריים בכלל,אין להפחדים,היא ילדה פתוחה וטוענת שלא מציק לה כלום,היא לא מעונינת ללכת לטיפול,טוענת שאין לה מה לספר,ניסינו לתת לה טיפות אלטרנטיביות ללא פתרון, האם יש איזה פתרון? אשמח ליעוץ תודה רבה

01/08/2008 | 15:27 | מאת: חלי ברק-שטיין

אמא, הייתי פונה להתיעץ עם מומחה שינה. יש כאלו, גם דרך קופות החולים. במכבי יש את ד"ר ירון דגן שהוא מעולה. להתייעץ איתו יכול לתת כיוון. עדיף להתחיל בבירור פיזיולוגי לפני נפשי, במיוחד אם היא מתנגדת. ובהמשך אפשר לברר גם שם אם יהיה צורך אל תחכו, אין טעם לסבול ככה כל לילה בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים