שינה גרועה של ילד בן 6

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

28/07/2008 | 08:50 | מאת: שני

שלום רב. בני כבן 6 ועולה לכיתה א אנחנו עוברים חוויות קשות בזמן השינה כגון עצירת נשימה, חריקות שיניים קשות, בכי מס' רב של פעמים בלילה, קריאות חוזרות ונישנות אי מהחדר שלו. אין לי מושג מה לעשות וממה נגרמת התנהגות זו. חשבתי אולי שזה קשור לחרדות שלו מעליה לכיתה א אבל נראה לי שזה מוגזם מדי. הבן שלי עם קשיי ריכוז. ילד מקסים, נבון וחכם. אבא שלו ואני לא חיים יחדיו כבר 3 וחצי שנים. ילד אהוב על כולם, ילד שמח, מצחיק ואנרגטי. השינה הורסת לו את כל היום והחשש שלי (מעבר לנזק או חוויה שעבר) שזה יקשה עליו את הריכוז בעליה לכיתה א. אבקש הכוונה מה אני יכולה לעשות כדי להקל עליו. המשך יום נעים, שני

30/07/2008 | 03:27 | מאת: חלי ברק-שטיין

שני, הייתי רוצה לענות לך, אבל חסר לי מידע חשוב : ממתי קיימת התופעה? היא חדשה רק עכשיו, ממתי התחילה אחכה שתעני, ואמשיך משם חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים