מפגש בין הילדים לבת הזוג

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

14/03/2018 | 17:11 | מאת: רונן

שלום אני בן 46, גרוש + שני ילדים בני 16 ו-10. לפני כחודש הכרתי בחורה והקשר רציני ומשמעותי עבור שנינו. אני מאוד רוצה שילדי יכירו את חברתי, אך חברתי טוענת שהקשר טרי מידי וזה לא הזמן להכיר את הילדים, צריך לדעתה לבנות יותר את הקשר לפני ההיכרות עם הילדים. אני לא מסכים איתה, וחושב שהיא חלק מחיי כרגע ולכן הילדים צריכים להכיר אותה. אשמח לשמוע את דעתך בנושא. תודה רונן

שלום רב אני נוטה יותר להסכים עם חברתך החדשה .אתה יכול לספר לילדיך אולם אם היא מעדיפה לחכות כדאי לעשות זאת. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים