התינוק מסרב להיכנס לרכב חדש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

16/02/2018 | 19:18 | מאת: ש

היי שוב אני, החלפתי רכב לחדש יותר ממה שהיה והמתוק מסרב להיכנס אליו.. הוא בן שנה ושלושה חודשים, התרגל כנראה לרכב הישן עם מושב הבטיחות שלו מקדימה ליד הנהג.. עכשיו ברכב החדש המושב שלו מאחור, לרכב החדש צבע ברונזה והקודם לבן, אני לא יודע איך לקשר בין הדברים ולמצוא את הבעיה הוא פשוט ממרר בבכי ולא מוכן להיכנס לרכב אפילו לא להסתכל עליו.. אנחנו ממש מתוסכלים מהמצב ואשמח לרעיונות.. תודה רבה

שלום רב תשקיעו זמן בהסברים ובהרגעה אבל גם בצורה ברורה ובנחישות ותבהירו לו שכך זה יהיה . הוא יקבל ויתרגל

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים