פער התנהגותי בין הבית לגן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

18/12/2017 | 14:03 | מאת: פער התנהגותי בין הבית לגן- בן שנתיים

שלום רב, לבני בן השנתיים יש פער גדול בין ההתנהגות שלו בבית לבין ההתנהגות בחברת אנשים ובעיקר בגןֿ בבית הוא לא מפסיק לדבר, יודע צבעים, צורות, מצייר עיגולים וקווים ואילו בגן הוא פאסיבי, לא רוצה להשתתף, לא מדבר בכלל. בבית הוא שר את כל השירים שהוא לומד בגן, מספר לי איך היה בגן אבל בגן הגננת בקושי שמעה אותו מדבר. הוא לא משתף פעולה בכלל היא המליצה לי לקחת אותו לפסיכולוג התפתחותי רגשי חשוב להדגיש כי הוא ילד מופנם גם בחברת המשפחה שלי ובחברת אנשים שהוא מכיר. זה לא רק בגן . נכנס ללא קושי אבל פשוט פאסיבי רוב היום ובבית לא. אני לא חושבת שהוא מחייך רוב הזמן שם ובבית הוא שובב וחייכן זו השנה השנייה שלו בגן עם גננת שונה.

שלום רב להערכתי כמו שכתבת הוא ילד מופנם . סגור עם אנשים לא מוכרים . זה האופי שלו והוא יסתדר יפה .את לא צריכה לקחת אותו לפסיכולוג . הוא ילד בסדר גמור . בהצלחה טובי פלד

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים