ילדה בת 5 שלא מרוצה מהשיער שלה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

30/08/2017 | 09:46 | מאת: אמא

הילדה שלי בת 5.. יש לה שיער מתולתל ממש יפה.. כבר כמה חודשים שהיא אומרת לי שהיא לא אוהבת את השיער שלה ושהיא רוצה שיהיה חלק וכל הזמן מבקשת שאעשה לה פן או החלקה.. אני מנסה להעצים אותה וכל הזמן להחמיא לה על השיער אבל זה לא עוזר איך אני יכולה לעזור לה לקבל את עצמה איך שהיא ולהרגיש טוב??

שלום רב לילדה החמודה שלך יש חרדות והיא לא מרוצה מהמראה שלה בגלל החרדות. מאד מושפעת מהדימויים של שער סביבה. תעשי לה מה שהיא רוצה. ואל תתווכחי אתה יותר מדי על מראה חיצוני. בהצלחה

עכשיו עניתי על השאלה בברכה טובי פלד

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים