בת שנתיים לא רוצה לישון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

25/07/2008 | 13:44 | מאת: ענבר

בתי בת השנתיים לא רוצה לישון בצהריי יום שישי ולפעמים בשבת, נכנסת למיטה יודעת שצריכה לישון- זהו סדר היום שלה כמו באמצע השבוע, רק שעושה הכל כדי לא להרדם כמו לרצות לשתות, אוכל, משחק, סיפור וכו'... חשוב לי שהיא תישן כדי שיישמר סדר היון וגם לא תרדם מוקדם בערב, גם אם נגיד לה שהיא לא תלך לסבא וסבתא בערב זה לא אכפת לה והיא בשלה. מה לעשות אני חסרת אונים ולא יודעת כבר מה לעשות

28/07/2008 | 05:04 | מאת: חלי ברק-שטיין

ענבר, בתך מרגישה ששישי שבת הם ימים מיוחדים. בגן כולם ישנים ובבית לא. כך שאולי שווה להתגמש בסופי שבוע. עדיין יישמר לה סדר שחמישה ימים ישנה ושניים לא. אתם צריכים לחשוב כמה שווה המאבק בתקופת הביניים עד שלא תישן צהריים ממילא תחליטו אתם, ואם חשוב לכם שתישן, תתעקשו ואולי יעזור אבל אני בעד גמישות בהצלחה חלי ברק שטיין

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים