ילדים בני 5

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

23/07/2008 | 23:30 | מאת: ליאורה

כיצד לנהוג בילד שלפתע לא רוצה לישוןבמיטתו אלה בסלון על המזרן????שבקומה הראשונה? האם לאפשר לו ? האם הוא "מנהל אותי" אותו הילד סטר לגננת - בדכ אינו אלים בכלל - וכשנשאל מדוע עשה זאת ? תשובתו היתה שהגננת זרקה עליון אבן (לא היה ולא נברא )

27/07/2008 | 03:42 | מאת: חלי ברק-שטיין

ליאורה, נשמע שמשהו עובר עליו, דברים לא קורים 'פתאום' , סתם. האם משהו מטריד אותו? משהו השתנה? אולי החופש מעט מבלבל אותו, אולי קרה משהו בגן נסי לברר, בלי לחץ או כעס, ובכל מקרה אתם יכולים להתגמש על השינה כל עוד ברור שזה לחופש, ולגבי המכות, הגננת צריכה לטפל בזה, ואתם צריכים להעביר מסר ברור שזה לא מקובל תגובות ברורות ואוהדות- הן הכיוון בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים