ילד מדבר הרבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

23/07/2008 | 17:38 | מאת: ----אסף ל----

שלום רב יש לי ילד בן 3 וחצי (שיהיה בריא) הקטע הוא שהוא לא מפסיק לדבר,גם בבוקר שהוא מתעורר הוא מדבר מדבר ומדבר, לאו דורא שאלות אלא פשוט מדבר אלינו. שלא ישמע שאין לנו סבלנות שיהיה בריא אבל הוא לא לוקח אוויר לרגע, אני מבין את עיניין הסקרנות אבל לפי דעתי זה "אובר" אשמח לדעה תודה מראש

25/07/2008 | 20:35 | מאת: כרמית

היי אסף, בני בן ה - 3.5 גם הוא מדבר הרבה. אין מה לעשות, שיהיו בריאים. הבן שלי מדבר הרבה, שר הרבה, מצחקק לעצמו. בקיצור ילד מאושר. שיהיו בריאים!!!! זה הכי חשוב. כל טוב!

27/07/2008 | 03:37 | מאת: חלי ברק-שטיין

אסף, אני מסכימה לחלוטין עם כרמית. אם הילד בריא ולא מגלה מצוקה אחרת, שימשיך לדבר. הרבה או מעט זה ענין של הגדרה. בו בזמן אתם יכולים לשים גם גבולות, אם אתם רוצים שקט, אפשר להגיד לו לא לדבר עכשיו, ללמד אותו להתאפק. אבל רק קצת... לא להשתיק אותו חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים