תלישת שיער

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

22/07/2008 | 22:43 | מאת: אבי

שלום, בני בן שנה וחצי, בארבעת החודשים האחרונים הוא תולש שיער מהראש, רק בזמן שהמוצץ בפה. אנחנו משתדלים שיהיה כמה שפחות מתוח. איך לנהוג? האם להתעלם או להעיר לו? חשבנו גם לספר אותו, כך שלא יוכל למשוך, וייפתר מההרגל. מה דעתך? תודה, אבי.

23/07/2008 | 05:30 | מאת: חלי ברק-שטיין

אבי, תלישת שיער כפי ששיערת מיוחסת ללחץ. מעניין שהוא עושה את זה עם המוצץ שאמור להרגיע. הרעיון להסתפר הוא לא רע, תמיד אפשר להתחיל איתו ולראות אם משתפר המצב אם לא, צריך לבדוק מה מלחיץ אותו, אולי להתייעץ עם פסיכולוג התפתחותי שיעזור תנסו, ואשמח להתעדכן. חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים