ילדה בת 3 וחצי מתקשה להתרגל לגן ילדים.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

23/02/2017 | 15:31 | מאת: הלנה

בת 3,5 מתקשה להתאקלם בגן. פעמיים "תלשו" אותה מאבא. אולי שעה וחצי היתה בגן. מאז פיתחה חום, מקלפת ציפורניים ועור מסביב לציפורניים עד דם. לא רוצה להשאר לרגע לבד (באמבטיה, בחדר ). בינתיים חולה בבית (נזלת ושיעול ככול הנראה גם על בסיס טראומט גן). מה עושים. לתת לה להרגע ולהתחיל לאט לאט ללא תלישות או לעזוב את הרעיון ולנסות את הגן בשנה הבאה?

שלום רב תשאירי אותה בגן , אבל כדאי להגיע לייעות יותר מקיף עם איש מקצוע. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים