ביתי בת שנתיים ושמונה מסרבת להתלבש לאחר המקלחת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

23/01/2017 | 10:08 | מאת: ניקי

שלום רב, כבר למעלה מחודש שביתי בת שנתיים ושמונה חודשים לאחר המקלחת בערב מסרבת להתלבש ומתחילה להשתולל על הספה ולקפוץ ללא בגדים. אני מסבירה לה שבחורף אפשר להתקרר ולהיות חולים ללא בגדים אבל זה לא עוזר . אני נמסה להלביש והיא בורחת שוב ושוב. עד שאני מצליחה להשחיל את החולצה ואז היא נרגעת ונותנת להלביש אותה. לרוב אני מנסה להיות רגועה אבל פעמים רבות אני מתעצבנת. איך אפשר לשנות את הסיטואציה ה מאוד מאוד מתסכל ת הזאת

שלום רב יתכן ולילדה יש קשיי ויסות חושי אבל קלים . השארי רגועה לחלוטין אין שום סכנה של התקררות במיוחד כשהיא בפעילות.דברי ברגיעה והכל יסתדר.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים