בן שנתיים מושך בשיער לילדים אחרים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

28/12/2016 | 20:07 | מאת: אלונה

לצוות הרפואי שלום רב אשמח לקבל את עזרתכם יש לי ילד בן שנתיים מפותח לגילו מדבר , מבדיל צבעים, מדבר בן יחיד כל פעם שאני באה לקחת אותו ממשפחתון או אנחנו נמצאים בגן שעשועים הוא מושך לילדים בשיער חושב לציין שהמטפלת אומרת שהוא לא מתנהג בצורה אגריסיבת ולא מושך בשיערות בזמן שאני לא נמצאת שם מתארת לי אותו כילד עדין וחמוד ואין אפילו זכר להתנהגות כזו רק בנחכות שלי או סבתא שבאה לפעמים לקחת אותו מהגן אשמח לקבל את עזתכם כיצד עוד אפשר להסביר שאסור למשוך לילדים בשיער כשאנחנו בגן משחקים אני לרגע לא יכולה להתרקח ממנו כי מושך בשיערות תנחו אותי מה ניתן לעשות אני תמיד עוזרת ואומרת שאסור ושום דבר לא עוזר בבקשה עזרה תודה מראש אלונה

שלום רב להערכתי הילד מקבל בטחון מנוכחותך ונעשה תוקפן.את מעירה לו בעדינות והוא רואה בזה הרשאה להמשיך,כדאי לומר לו בתקיפות רבה שזה אסור והוא יענש על כך ואז זה יפסיק

01/01/2017 | 00:09 | מאת: אלונה

מדוע הוא מתנהג בצורה כזו רק לידי וליד אבא שלו או סבא שלו ההתנהגות שונה לחלוטין למה התנהגות קוראת רק כשאנע נמצאת בסביבתו ? וכשאני לא נמצא הוא ילד הכי עדין שיכול להיות

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים