גנן בגן של פעוטות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

15/07/2008 | 08:58 | מאת: עמית

רציתי לדעת האם יכולה להיות בעיה בגלל גנן לילדים בני שנתיים? אני ובעלי קצת חוששים. לגן של בתי בת השנתיים הגיע גנן במקום הגננת, היום לאור המצב אנחנו חוששים מאוד מהחשיפה הממושכת במהלך היום במיוחד במקום שבו הילדה אמורה לסמוך ולהרגיש הכי בטוחה, האם לא יכולה להיווצר בעיה כלשהי? תודה

16/07/2008 | 06:32 | מאת: חלי ברק-שטיין

עמית, לדעתי עם הגנן מקצועי , משלב ידע וחום הוא אמור להיות טוב. האם אבא למשל פחות טוב בטיפול בילדה מאמא? עם זאת , אם אתם לא רגועים זה ישפיע על הילדה, ואז אולי עדיף שלא תהיה בגן. הרבה תלוי בעמדה שלכם, אם תוכלו להרגיש בטחון, הגנן יכול להיות אפילו מפתיע באיכויות שלו כי בדרך כלל מי שבוחר במסלול כזה לא סטנדרטי יכול להיות אדם מיוחד לכם להחליט בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים