הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

15/07/2008 | 00:20 | מאת: דפנה

בתי בת ה 3.5 גמולה במשך היום בלילה הייתי מרימה אותה לפיפי ב 12 בלילה ולרוב היתי מוצאת אותה יבשה בבוקר אך מ שקניתי לה ולאחיה מיטת קומותים היא ישנה למעלה וקשה לי להוריד אותה לשירותים מאחר שהמיטה גבווה מדי והילדה שוקלת לא מעט בארך 14 קג ובנוסף לקול אני בחורה נכה לכן התחלתי לשים לה טיטול שלפעמים היא קמה יבשה ולפעמים עושה פיפי בטיטול האים עשיתי טעות וכיצד עלי לנהוג בתודה מראש

15/07/2008 | 06:08 | מאת: חלי ברק-שטיין

דפנה, אני מבינה שנוצר סיבוך טכני שמקשה על המשך הגמילה, שהיתה מוצלחת עד כה. לדעתי חבל לחזור אחורה לחיתולים. אולי תוכלי למצוא פתרון טכני, להחליף את מיקום הלינה של הבנות כך שתוכלי להרגיל אותה לגמילה. קשה לי לחשוב על דרך אחרת. בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים