מצטרפת לשאלה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

11/07/2008 | 08:22 | מאת: לורה

שלום, השבוע לבתי מלאו 3 חודשים ואני מעוניינת להסדיר את נושא השינה. היום היא נרדמת ברוב הפעמים במיטה אך כל פעם בצורה אחרת ולפעמים ההירדמות מלווה בבכי רב. אף פעם לא ישנה במיטת הורים. מלפני שבוע ישנה בחדר משלה. שמעתי על שתי שיטות : הרם / הורד ו-5 דקות. האם שתי השיטות מתאימות לגיל 3 חודשים? אני אישית מתחברת יותר לשיטה הרם / הורד אבל היתי רוצה לדעת שהשיטה גם מיטיבה עם התינוק ולא גורמת לשום נזק פסיכולוגי. האם יש עוד שיטות? האם שיטה של 5 דקות מומלצת? תודה.

11/07/2008 | 08:24 | מאת: לורה

14/07/2008 | 04:33 | מאת: חלי ברק-שטיין

לורה, אני לא מכירה את שמות השיטות שאת מתארת. אבל מנסיוני, לאף שיטה לא אמור להיות נזק פסיכולוגי כל עוד היא מיושמת בהגיון וללא נוקשות יתר. לכי עם השיטה שיותר מדברת אליך, הבטחון והרוגע שלך יעבור לבתך, ויעזרו לשיטה להצליח. בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים