קשיים בשינה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

08/07/2008 | 22:00 | מאת: נועה

שלום רב. בני בן שנה וחצי. מהרגע שהוא נולד אני ובעלי מרדימים אותו באמצעות ניענוע של העגלה. יש לציין כי הוא הולך למשפחתון מגיל 9 חודשי ושם הוא נירדם לבד במיטה. השאלה היא האם אחרי שנה וחצי רצוי לעשות את השינוי עכשיו? האם יום אחד להחליט שמתעקשים שירדם במיטה או לעשות את זה בהדרגה?

09/07/2008 | 06:27 | מאת: חלי ברק-שטיין

נעה, זה בהחלט גיל לשינוי, הוא גם מסוגל לכך. אבל לכו בהדרגה. בנחישות אבל בסבלנות . זה יקח זמן, והרגלים לא קל לשנות. אם תהיו נחושים ונעימים, המסר יעבור ולא בהכרח יתפתח מאבק כוח ממושך נסו, ואשמח להתעדכן בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים