עזרה במציאה ובבחירת פסיכולוג

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

05/07/2008 | 16:39 | מאת: ללא שם

אני כבת 18 ההורים שלי פרודים הם עדיין לא התרגשו סופית. אמא שלי אוהבת את אבא שלי, לכן כל הסיפור הזה קשה לה יותר מאשר לו. ההתנהגות של אמא שלי משפיעה עליי ועל אחותי. וכעת אני רוצה שגם אני וגם אמא שלי נילך לפסיכולוג המצב בבית קשה ואי אפשר לסבול עוד אז מאיפה אתה מוצאת פסיכולוג טוב ?

06/07/2008 | 07:04 | מאת: חלי ברק-שטיין

אני חושבת שהמחשבה שלך טובה, ופסיכולוג יכול לעזור אני לא בטוחה אם את ואמא ביחד או כל אחת לחוד, הרי אבא נפרד מאמא ולא ממך, וחשוב שלא תזדהי מידי איתה אלא תתמקדי בקשיים שלך, והיא בשלה למצא פסיכולוג את יכולה דרך קופת חולים, או באופן פרטי. נסי לשאול בשרות הפסיכולוגי, או אם את בבית ספר את היועצת או פסיכולוגית בית ספר. גם אנשים ממליצים מנסיון אישי. האם זה אפשרי היכן שאת גרה? יידעי אותי, בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים