בכשבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

30/06/2008 | 17:39 | מאת: דפנה

יש לי ילדה בת 3וחצי היא ממש לא מקשיבה לי עד שאני כועסת לאחרונה יצה לי להיות איתה במקומות ציבורים בית חולים דוגמה והיא תמתמה אותי פשוט לא הקשיבה לי עד שהגעתי למצב שהכאתי אותה או צוותתי לה קופצת בלי סוף מסטובבת במקום בלי סוף די די וכלום אני לא רוצה להרביץ לה ולהגיע למצב שהיא לא תשתולל ותקשיב לי אני ואביה גרושים יש אח בן 2 וחודשים והמלאכית הפכה להיות ממש מטרד היא סובלת משמיעה לקויה לפעמים אני אומרת אולי זה כי היא לא שומעת אותי ואותי עושה דווקה אני ממש עובדת עצות אני אוהבת אותה היא אותי יש בננו קשר חם ואוהב עד לקטע שהיא לא מקשיבה לי זה מחרפן אותי כשהיתה לה מסיבת סיום אביה בא למסיבה למחורת היא אמרה לי אמא אני רוצה שתהיה לי עוד פעם מסיבה שיהיה לי אמא ואבא סוף שנה היא הביאה את עבודות היצירה מהגן צירו אץ משעלות היא צבעה הגננת שעלה כל ילד מה משאלתו ורשמה הילדה אמרה אני רוצה בית חדש אמא ואבא

01/07/2008 | 05:16 | מאת: חלי ברק-שטיין

דפנה, הילדה בעייתית במשמעת כנראה מכמה סיבות: בעית השמיעה, כעס שיש לה עליך ועל אבא שלה בגלל הגירושין, והגיל שלה שבו מאוד נפוצות אצל כל הילדים בעיות משמעת, וגם ילדים מלאכים הופכים להיות לוחמים עם ההורים את חייבת לשמוע על קור הרוח שלך, לדרוש את שלך, ולדאוג שהיא תבצע. בלי כעס, ובטח בלי מכות. זאת אחריות שלך כתבתי רבות בנושא, כנסי לאתר שלי ויש שם פרק מספרי 'בגובה העיניים' על משמעת. יש שם הרבה שיטות שיעזרו לך. נסי, וכתבי לי אם עזר. חלי

01/07/2008 | 10:01 | מאת: דפנה

איזה אתר? עכשון היא בעונש בוכה בגלל שהרביצה לי

01/07/2008 | 10:03 | מאת: דפנה

איזה אתר? עכשון היא בעונש בוכה בגלל שהרביצה לי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים