הפרשות מהנרתיק

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

12/10/2007 | 03:42 | מאת: לינוי

שלום, אני אשמח אם תענו לי על בעייתי. אני נוטלת גלולות מילאן מזה שנה וחצי כבר, אף פעם לא היו לי תופעות לוואי, אולי ממש בשבועיים הראשונים ממש בחפיסה הראשונה. קרה לי פעם פעמיים בחודש לשכוח גלולה ואפילו לפתוח חפיסה חדשה ולשכוח גלולה ראשונה, יש לי שעה קבועה שלא משתנה אבל העניין שאני עובדת הרבה אז קורה שאני לא לוקחת ולוקחת במרווחים של שעתיים אחרי בערך. לשאלתי, לאחרונה בחודש האחרון שסיימתי חפיסה, הייתי בימי ההפסקה - מחזור ואז התחלתי חפיסה חדשה, פתאום בין שני החפיסות (לא כולל מחזור) היה לי הפרשות מהנרתיק ירוקות צהובות כאלה שאני לא מבינה למה, זה אף פעם לא קרה לי, אני צריכה לציין שבתקופה האחרונה (לפחות חודש וקצת) אני מרבה לשתות יותר דיאט קולה או משו מוגז אחר מאשר מים ואני אוכלת המון בשר כי אני אנמית, יש סיבה למה זה? (אני צריכה לציין שההפרשות לא היו במחזור אלא בחודשיים של הגלולות בלבד, לא בהפסקה). בתודה, לינוי.

13/10/2007 | 13:52 | מאת: ד"ר שמואל אנדרמן

שלום לינוי לא נראה לי שיש קשר בין ההפרשות מהן התחלת לסבול באחרונה לבין נטילת ה גלולה. ייתכן ופשוט יש לך איזו פטריה או זיהום נרתיקי אחר. פני לרופא הנשים שלך לבדיקה, דגימת משטח נרתיק ( למעבדה ) ואני בטוח שתקבלי טיפול מתאים והכל יסתדר.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון