בדיקת מעקב זקיקים בזמן דימום דחוף!!!

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

26/08/2016 | 17:01 | מאת: אביטל

שלום בת 33 עומדת להתחיל בשבוע הקרוב טיפול הורמונאלי בגונאל אף, צטרוטייד ודקפפטיל לפני הליך של שאיבה והקפאת ביציות לצורך שימור פיריון. הוסבר לי כי ביום השני לווסת עלי לבצע בדיקות דם + אולטראסאונד למעקב זקיקים ובאותו הערב להתחיל להזריק. שאלותיי הן: 1. האם ניתן לבצע את בדיקת האולטראסאונד למעקב זקיקים בזמן הדימום? זה נראה לי לא כ"כ נעים ומביך... 2. הא מעקב זקיקים נעשה בצורה וגינאלית? אשמח אם תחזרו אלי בהקדם.

28/08/2016 | 11:32 | מאת: ד"ר גיא שרים

1. כן. אין שום בעיה. תרגישי בנוח. אנחנו רגילים :-) 2. בהחלט. כך רואים טוב את איברי האגן.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון