תרופות והשפעתם על ניסה להריון או מומים מולדים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

24/10/2007 | 08:45 | מאת: מ.ח

אני נוטלת תרופות לשינה מכיוון שאני סובלת מנדודי שינה תרופות כמו נומבון או לעיתים וואבן או בונדורמין האם יש קשר בין תרופות אילו לאי יכולתי להכנס להריון והאם יש סכנה במומים מולדים במידה ואני כן יצליח להכנס להריון יש לציין שאני נוטלת את התרופות רק כשאני במחזור ולא בזמן ביוץ או עד לקבלת המחזור אודה לכם על התייחסותכם

24/10/2007 | 08:57 | מאת: ד"ר נמרוד גולדשמיד

שלום בכל הקשור לתרופות והריון ניתן להיעץ עם המכון הטרטולוגי במשרד הבריאות בברכה ד"ר גולדשמיד

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון