בטן תחתונה נפוחה מאוד

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

06/12/2020 | 19:43 | מאת: מאי

שלום, כבר שנה שהבטן התחתונה שלי נפוחה מאוד , הרבה שמתבדחים איתי על הריון . לפני חודש גילו לי אבנים בכלייה השמאלית (יש לי רק אחת) ועשו לי סיטי בטן ואגן ובתוצאות רשמו שאין נוזלים בבטן או באגן , והרחם אינו מוגדל , רק אבנים בכליה השמאלית . פניתי לגניקולוגית והיא אמרה שהנפיחות נראה משונת כי אני רזה במשקל 45 ורק נפוחה בבטן התחתונה . היא עשתה לי בדיקת אולטרסאונד אמרה שהכל תקין אבל הביאה לי הפנייה לאולטרסאונד גניקולוגי וגינלי . לא הספקתי עדיין ללכת בגלל שחזרתי לעבוד אבל יש בכלל צורך ללכת לאולטרסאונד הזה? אם היא אמרה שבבדיקה שלה הכל תקין ובסיטי שעשיתי אין נוזלים באזור, או שעליי בכל מקרה לבדוק?

07/12/2020 | 16:16 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום מאי, את מתארת מצב לא תקין. נבדקת אצל גינקולוגית שהמליצה על אולטראסאונד גינקולוגי. אני חושב שאת צריכה ללכת לבצע את האולטראסאונד הגינקולוגי הוגינלי. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון