הפסקת גלולות פומיניק וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

28/11/2020 | 21:51 | מאת: מ.מ

שלום, הפסתי ליטול גלולות פומיניק שנטלתי במשך שנתיים. הפסקתי ליטול לפני בערך 3 שבועות, מאז בעלי ואני קיימנו יחסים ללא אמצעי הגנה על מנת להרות. טרם קיבלתי ווסת, ייתכן שבייצתי לפני קבלת הווסת הראשונה לאחר הפסקת הגלולות? או שרק לאחר שהווסת תגיע אני אבייץ? עשיתי לפני יומיים בדיקת הריון שיצאה שלילית. והאם יש הערכה מתי אקבל מחזור שוב? אני שנתיים לא קיבלתי בכלל. תודה רבה.

01/12/2020 | 09:17 | מאת: ד"ר בני פיינר

בהחלט יתכן ביוץ ללא דימום לפניו אבל יתכן גם שטרם חזרת לבייץ לאחר נטילת הגלולות. זוג המקיים יחסי מין לא מוגנים 2-3 פעמים בשבוע צפוי להשיג הריון בטווח של שנה ב-85%. המשיכו לנסות.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון