מחזור/דימום מ 4.11 ארןךךךך ומוזר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

19/11/2020 | 15:16 | מאת: מאיה

שלום בת 40 ,בריאה.ב 4.11 החל לי מעין דימום כמו התחלה של מחזור וגם בזמן שאמורה לקבל,במשך שבוע זה היה מאוד חלש ולא הייתי צריכה להחליף תחבושת זה היה כניראה דימום ורק לאחר שבןע החל דימום של מחזור שזה כבר הרבה יותר למעשה עד רגע זה אני עדיין במחזור זאת אומרת 16 יום של דם,האם הגיוני דבר שכזה זו פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה לפני שנתיים עשיתי פאפ ויצא תקין הבנתי שעושים כל 3 שנים אני דיי חוששת שמדובר במשהו לא טוב שבוע הבא יש לי גניקולוג אבל עד אז אני ממש בחרדה מה זה יכןל להיות כעת זה כבר מתחיל להיחלש תודה

19/11/2020 | 23:51 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום מאיה. טוב שיש לך תור לבדיקה. מציעה לך לבצע בדחקת הריון וכמו כן לעיתים יש שינויים הורמונלים בכמה צלזורים, אולי הדמם היה משני לביוץ, אולי דווקא לא היה ביוץ ולכן הדמם. הבדיקה תשפוך יותר אור.

20/11/2020 | 08:03 | מאת: מאיה

תודה אני לא בהריון גם לא מנסה. תודה על התשובה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון