הפסקת גלולות יאז לאחר 7 שנים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

15/11/2020 | 18:52 | מאת: מיקי

שלום, לפני חודש הפסקתי לקחת גלולות יאז לאחר 7 שנים. עכשיו אני נמצאת בימים שאני אמורה לקבל מחזור אבל הוא לא מתחיל. עשיתי 2 בדיקות הריון שיצאו שליליות. עד אתמול במשך 3 ימים היה לי דם רק בניגוב. האם יש סיכוי שזה היה מחזור? תודה.

15/11/2020 | 20:44 | מאת: ד"ר נילי רז

לאחר סיום גלולות יתכנו שינויים עד שהמחזור ישוב לנורמה. יתכן מחשור חלש/העדר מחזור וכו. תוך חודשים ספורים זה יסתדר. אפשר לבדוק הריון בעוד כמה ימים שוב. יש ליטול חומצה פולית כל גיל הפוריות. בהצלחה!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון