אחרי מחזור ועדיין כאבים חזקים ברחם

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

14/11/2020 | 22:25 | מאת: יעל

שלום, בגדול אני לא אחת שסובלת מכאבי מחזור. כן החלו לי מגרנות לפני ולפעמים בחילה. כעת מחודש שעבר ואולי במחזור שלפני היו לי כאבים בזמן הווסת עצמה וגם אחרי. כאבי בטן תחתונה . המחזור הנוכחי הסתיים ביום חמישי 5.11 ומאז שלווה בכאבים בזמן הווסת ועד עכשיו יש לי כאבים.ברחם וגם במותנים מקדימה וגם מאחור שבא והולך . אבל כאב ברחם כל הזמן. זה פשוט תקוע. שמתי לב גם שיש לי הטלת שתן מרובה בזמן האחרון אבל חשבתי ש זהמשתייה מרובה של קפאין. יש לי גם הפרשות שקופות ממש מיום שהפסיק הדימום היה לי טיפה מעין דימום למשך יומיים. לפני שזה קרה הייתי אצל רופא נשים אני כעת מחכה תור ל-us. מה זה יכול להיות? זה לא כאבי ביוץ נכון? אני ממש חוששת מגידול. תודה

19/11/2020 | 23:55 | מאת: ד"ר נילי רז

סחבות רבות אפשריות. יש להבדק. לצערי רחב מכדי שניתן יהיה לענות פה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון