שאלה בנוגע לכאבים אחרי ביוץ

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

17/10/2020 | 12:29 | מאת: מאיה

שלום רב מנסה להרות כשנה. הכל תקין אצלנו... שמה לב שכל פעם אחרי ביוץ( יודעת לזהות אותו אצלי) בערך 3-5 ימים אחרי מתחיל לי כאבים ברחם. לא כאבי מחזור, אלא כאבים מוזרים כאלה ברחם, לפעמים עיוותים, לפעמים לחץ ברחם.... קצת קשה לתאר אותם.. האם יש לזה סיבה?? מעיד על משהו? תודה מראש

17/10/2020 | 22:11 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום מאיה, היות ואתם לא מצליחים להשיג הריון במשך כשנה, אני ממליץ ךפנות לרופא פריון. ניתן לבצע מעקב ביוץ ולזמן אותך 3-5 לאחר הביוץ לבדיקת אולטרה סאונד ובדיקת הורמונים בדם. ייתכן ומדובר בהפרעה הורמונלית בתפקוד הגופיף הצהוב.ייתכן גם שלא תמצא בעיה. שיהיה בהצלחה, דר בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון