החלפת גלולות? בת 24 נוטלת מינס

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

20/09/2020 | 12:07 | מאת: מאיה

שלום רב, אני בת 24, אני כבר שנה לוקחת גלולות מינס. אני פונה אליכם בפורום מאחר ויש לי המון ת"ל בעקבות הגלולות, כגון: ירידה בחשק המיני, דיכאון, השמנה. אני חוששת מהכאבים הכרוכים בהכנסת התקן ואני לא מעוניינת בנובה רינג מאחר ואני חוששת שלא אכניס את זה כמו שצריך ואפגע ביעילותו. אשמח לדעת האם יש גלולות אשר הת"ל שציינתי קודם לכן פחות נפוצות.

11/10/2020 | 13:02 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום מאיה, יש הרבה גלולות שונות שאפשר לנסות. תפני לרופא נשים מטפל להחלפת הגלולות. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון