פליטת זרע עם מעט קרישי דם

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

23/08/2020 | 12:19 | מאת: זיו

כבר מספר חודשים מאז שאני לוקחת מינס יש לי למחרת פליטה צמיגית מהנרתיק , לרןב היא שקופה אך מלווה במשהו שנראה כמו קריש דם, חום או שחור. אתמול אחרי קיום היחסים עצמם שיצא ממני זרע הוא היה כהה ולא לבן לגמרי ולדעתי היה בו מעט דם. כשבן זוגי גומר מאוראלי הזרע שלו שקוף לגמרי לכן אנו משערים כי הוא יוצא מהגוף שלי בצבע הכהה יותר ושהקרישי דם כנראה ממני. עשיתי בדיקת פאף שיצאה תקינה ועשיתי לפני חצי שנה בדיקה למחלות מין ויצא רק אוראופלזמה ששנינו טיפלנו בה באנטיביוטיקה. מה זה יכול להיות? זה קורה רק לאחר קיום יחסים .

27/08/2020 | 20:22 | מאת: ד"ר נילי רז

דימום לאחר יחסי מין מצריך בדיקה גופנית גינקולוגית כולל קולפוסקופיה. מקור הדימום יכול להיות בין היתר נרתיק , צואר רחם, רחם.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון